torsdag den 6. februar 2014

Populær og upopulær på én gang.

Jeg blev meget populær blandt kolleger, da jeg sagde ja til at komme i dagvagt i dag, ringet op kl 7.30 i morges. Et sådant tilbud siger jeg sjældent nej til. Dels har jeg mange fridage lige aktuelt, dels giver det lidt ekstra i løn. Tværtimod blev jeg ret upopulær hos Cecilie. Hun havde bestilt indkøb af bananer og chokolade, og det var der ikke tid til i morges.
 

Det gik alligevel, jeg købte ind på vej hjem, de nåede det: klasse-banan-chokolademuffins til den sidste fredag inden vinterferien. En tradition, de selv startede op med for nogle år tilbage.


Jeg elsker det køkken. Det er STORT, praktisk og funktionelt. Derfor låner jeg det hellere end gerne ud.  For de fylder, og sådan skal det være:-)
 

Nu har jeg sat hamburgerryg over, og imens der bliver bagt muffins, kan jeg jo sagtens ordne grønsager - det vil jeg så gå ud og gøre.

7 kommentarer:

 1. Dejligt med ekstra køkkenpersonale.

  SvarSlet
 2. Hyggeligt med børn i køkkenet. Sikker på de nyder at få lov at kokkerere i et så stort og flot køkken. Ja, jeg håber også de fik et godt resultat

  SvarSlet
 3. God tradition med kager til klassen - specielt når de selv kan ;))
  Ja, du har et fantastisk dejligt og stort køkken, det kan jeg godt misunde lidt (altså på den gode måde)

  SvarSlet
 4. Når jeg ser dine billeder savner jeg faktisk den tid, hvor mine piger var små og stod for kagebagning til klassenstime... Husker en gang hvor ældsteøglen skulle bage en chokoladekage og der i opskriften stod 2 kopper kaffe... tør blev hendes kage og meget meget mørk, da hun havde brugt to kopper kaffebønner..
  dejlig stort køkken med albueplads og hjerterum :-)

  SvarSlet
 5. Det ser simpelthen så hyggeligt ud. Dejligt at pigerne kan klare sig selv og at der samtidig kan blive plads til dig i køkkenet

  SvarSlet
 6. Det må være lykken med sådan et kæmpekøkken, især når man har bageglade børn. Det ser rigtig dejligt ud.

  SvarSlet