søndag den 4. maj 2014

Søster Søndag

 En rigtig god idé. Jeg håber, at de altid vil holde ved. En søstersøndag. 3 søde piger. Jeg er så glad for, at de denne søndag har valgt hinandens selskab, for det sker så sjældent, at de bare er de tre sammen alene.
 

De har været ude for at se og opleve.


Vi gennemgår forberedelser til den tredje og sidste pigekonfirmation her i huset. Vi har prøvet tøj, og gået mannequin under aftensmaden, og konfirmanden er nok den eneste, der er klar hvad angår tøj.


Vi skal efter konfirmandens ønske igen for tredje gang holde festen hjemme. Forude er forberedelser med vinduespudsning, rengøring, køkkenskabsoprydning og udrydning, når nu det er Mikkel, der skal styre køkkenet den dag.


Jeg skal skrive tale, printe sange ud, lave bordkort, samle bestik, tallerkner, glas, servietter, købe duge, plukke liljekonvaller...og meget mere, som jeg nok kommer i tanke om hen ad vejen.


Ingen tvivl - hun glæder sig - umanérlig meget:-)


18 kommentarer:

  1. Vi har også holdt vores konfirmationer hjemme. Det er et kæmpe stort arbejde, men meget hyggeligt :)

    SvarSlet
  2. Herligt med fælles forberedelser. Det gør glæden dobbelt.

    Det er et stort arbejde at holde konfirmation hjemme, - jeg har prøvet det 4 gange, - men også rigtig hyggeligt.

    SvarSlet
  3. Mine piger har også hyggedage, efter de er flyttet hjemmefra. Det glæder også mit moderhjerte.
    Hvor ser din datter bedårede ud. Det er også en storå dag.
    God arbejdslyst, der er meget der skal klares til den store dag.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  4. Hvor er din datter skøn at se på, man kan se både barnet og den kommende unge kvinde i hende. Vi holdt fest hjemme i telt, vi var 65 og det var kun vores forældre, søskende og alle deres børn :-) God arbejdslyst til jer alle med den kommende fest

    SvarSlet
  5. Sikke en skøn ide og en smuk datter:-) kan godt forstå hun og I glæder jer til denne dejlige dag. Og selvom det er et stort arbejde at fejre dagen hjemme er det også skønt at forberede og nyde forventningerne herom. Må I alle få en dejlig og festlig dag;-)

    SvarSlet
  6. Hvor lyder det hyggeligt og hvor er hun da en smuk pige, den lille konfirmand. Det kan kun blive en fantastisk dag, der venter forude ;o)

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet