søndag den 7. november 2010

Ginger


Ginger fra hæftet Amimono 2010 er færdige.  De er strikket i Isager Tvinni gråmeleret, som opskriften angiver. Jeg har dog medstrikket en tråd tynd alpakka. Strikket på strømpepind 2½.
Modellen har en plan: at det skal blive hendes:-)

15 kommentarer:

  1. Modellens plan kan jeg godt forstå - de ser nemlig rigtig gode ud :-)

    SvarSlet
  2. Wauv - hvor er de flotte, og dejligt lange i "skaftet".

    SvarSlet
  3. Mon ikke modellen ender med at få ret, og du kan vel hurtigt lave et par mere;) Og så i øvrigt tak for besøget i går, vi nød det:)

    SvarSlet
  4. Susanne og Sigrid, de er gode varme:-)Sådan en kold TIDLIG vintermorgen, hvor man skal på arbejde, er de faktisk rigtig anvendelige til bilkørsel (det er lidt upraktisk med helhandsker, for de glider på rattet:-)

    Charlotte, måske, ellers har jeg et andet par på lager, jeg må afgive..Og selv tak for en hyggelig eftermiddag/aften, vi glæder os til at se jer nytårsaften. PS: der er overnatningsmulighed på mejeriet. Der er lavet en ny lejlighed, hvor der er plads til overnattende gæster, hvis I har lyst:-)

    SvarSlet
  5. De ser lækre ud, og selvfølgelig må modellen have løn for at have lagt hænder til, hi, hi.
    Rigtig god søndag aften til dig fra Laura :-)

    SvarSlet
  6. Tak Laura, selvfølgelig skal hun have løn for at have lagt hænder til:-) Fortsat god aften til dig:-)

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet