onsdag den 25. januar 2012

The Bird Collection - billedspam

 Se lige her:

 Billederne er lånt her.
Imens er jeg da bare så glad for mit nye strikketøj. Jeg fik lov at tage et billede af "Hyacinth" hos min garnpusher (Uldma i Randers). Jeg har brug for at have et ordentlig billede af mit færdige projekt, så jeg kan se og vurdere farver og mønstre.


Jeg har taget det nye højlandsgarn i brug, det er blødere, men fylder også lidt mindre, synes jeg. Det løber 275 m/50 g, til sammenligning løber det gamle højlandsgarn løber 280 m/50 g. Jeg kan ikke rigtig få det til at passe med, at jeg så synes, at det også fylder mindre?
Nå strikke-nørderi til side...nu kan jeg kun glæde mig over, at jeg endnu engang har fået omlagt vagter, den bedste afdelingssygeplejerske i verden har tilbudt to aftenvagter onsdag + torsdag, istedet for de tre dagvagter onsdag, torsdag, fredag. Det betyder, at jeg lige om lidt (efter to aftenvagter) har forlænget week-end...Det betyder så også, at jeg ikke får set ældstepigen før fredag eftermiddag - hun har sovet ude, for at få skoledagen til at passe med kursus til kørekort. Hun blev for første gang sluppet løs i den rigtige trafik i går. Stolt var hun:
"Så er jeg et skridt nærmere på at blive bilist:-)"
"Fint, gik det godt?"
"Ja, altså sådan okay. Henning sagde, at jeg var god. Jeg kørte hele vejen hjem til farmor og farfar:-)"
"Nej, hvor fedt:-) Jeg glæder mig til at få en køretur!"
"Ja, det kan du skam godt glæde dig til:-)"
...Skønt, forberedelser skal der til, når man snart fylder 18 år. Vi skal lige have tjek på nem-konto, sygesikringen, samt ulykkesforsikring. Mon der er mere, vi skal have styr på?

14 kommentarer:

 1. De allerfedeste billeder fra Bird Collection, som forhåbentlig snart lander i også min postkasse. Den bluse, du viser som nr. 2, skal jeg lave som noget af det første, men det allerførste hos mig skal være kjolen, der ikke er billede af, men som jeg så på Helga på Fanø.
  Din Hyacint er kommet godt i vej - det nye "højlands"garn mærkede jeg på i går, det virker skønt.
  Og tillykke med din snart-bilist datter.

  SvarSlet
 2. Det ser spændende ud med dit "højlands garn" Jeg glæder mig til at se dit færdige resultat. Det bliver helt sikkert flot. Hilsen Annette

  SvarSlet
 3. Jeg er også Helga-fan, så jeg venter også med længsel på det nye hæfte. Tror også jeg starter med kjolen, men der er jo nok at gå igang med....
  hilsen helle

  SvarSlet
 4. Spændende cardigan du er ved at strikke...

  SvarSlet
 5. Der er da sandelig noget at tænke på når poderne bliver 18. Dejlig savle-billedspam. Tak for det.

  SvarSlet
 6. Ja, det er en stor dag når barnet lige med et bliver 18 år. Underligt for os, men det går jo den vej. Hvis du har glemt noget, så er det sikkert ikke i den alvorlige ende af blive voksen skalaen.

  Hvor er Hyasint flot hos din pusher, men billedet fra Isager, så havde jeg altså aldrig strikket det. Dine farver er rigtig skønne.
  Du må have nogle gode aftenvagter.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 7. Tak for kikket, nu glæder jeg mig til at se den rigtigt.
  Den cardigan du er igang med ser super sej ud,
  må vist på listen.

  Yt

  SvarSlet
 8. En flot cardigan du er i gang med, men det er da mærkeligt at garnet fylder mindre. Måske er det måden det er spundet på?
  Det er en særlig dag, når ens børn fylder 18, og der er mange nye ting at skulle forholde sig til.

  SvarSlet
 9. P.S ;))
  Bruger du kun højlands garn til din ?
  Har været på nettet og kikke på den,
  kan se de har 2 forslag til garn valg.

  Yt

  SvarSlet
 10. Nydelige bilder, så stemningsfulle. Cardiganen var skikkelig lekker.

  SvarSlet
 11. Tak for alle søde kommentarer.
  Til Yt. Ja, man kan bruge flere garnalternativer. En af dem er 1 tråd Tvinni og 1 tråd Spinni. Jeg havde først købt lidt af hvert, men valgte så at være konsekvens og kun bruge højlandsgarn.

  SvarSlet
 12. En flot cardigan du er i gang med - skønne farver.
  Jeg glæder mig også vildt til Bird Collection, har været heldig at få billetter til foredrag med Helga Isager sammen med en kollega i februar - hos Sommerfuglen, hvor jeg rigtig kan få nær studeret modeller og bog.:-)
  Held og lykke med din datters snarlige voksen tilværelse

  SvarSlet
 13. Din Hyacinth bliver simpelthen fantastisk!!!! Det er lige en model for mig, så jeg må hellere tjekke om "mine" garnbutikker ligger inde med opskriften.

  Glæder mig meget til at se din!!!

  SvarSlet