onsdag den 18. januar 2012

Hyacinth af Helga Isager..

...til opfølgning fra sidste indlæg: jeg ved heller ikke hvorfor man ikke kan finde "Hyacinth" på Helga Isagers side "Amimono". Men jeg har set den IRL i "Uldma" i Randers, og det var derfor jeg faldt for den. Det er en halvlang cardigan i flere farver og mønstre. Billedet her har jeg fundet hos "Tante Hanne".

10 kommentarer:

 1. Den er enormt flot! Det bliver spændende at se den færdig (og måske lidt undervejs).

  SvarSlet
 2. Den er bare så skøn jeg ledte også ret meget efter at have set den på din blog igår .....er den strikket i et stykke eller hvordan ????

  kh Jane

  SvarSlet
  Svar
  1. Eva, jeg skal nok vise lidt undervejs:-)
   Jane, den er ikke strikket i et stykke. Men selve reversen er strikket sammen med forstykkerne, vendestrik ved kraven - så vidt jeg kan se i opskriften:-)

   Slet
 3. Wau hvor er den flot, jeg kan godt forstå at du måtte eje garn til den - super smuk og så vidt jeg kan se masser af udfordringer ;O))

  SvarSlet
 4. Jeg googlede den - og fandt den også hos Tante Hanne. Den er så smadderflot. Jeg overvejede at strikke den for længe siden, men da turde jeg ikke have med den gule/carryfarvede del af den at gøre. Det kunne jeg måske godt finde på nu. I hvert fald glæder jeg mig rigtig meget til at se din skride frem. Forresten! Jeg har i dag fået at vide, at Helga Isagers næste pjece vil være i handlen fra 25. januar - det glæder jeg mig meget til.

  SvarSlet
 5. Wauw; den er da sindssygt flot!!!! Andet er der da ikke at sige til Hyacinth som jeg heller ikke kendte før du præsenterede den her.

  Jeg har kigget billeder fra Helga Isagers nye hæfte på sommerfuglen.dk - der er et par fine bluser, men jeg skal vist lige se hæftet live før jeg ved om jeg skal have det.....

  SvarSlet
 6. Flittig som altid, den ser spændende ud og er garanteret lige dig (med kavalergang og det hele;-)) Jeg kan se det skrider fint fremad med dine "bagtanker", jeg er så spændt på at se den færdig.

  SvarSlet
 7. Hvor er det en flot trøje, og fine farver. Glæder mig til at se projektet.

  SvarSlet
 8. Den er meget flot! Gad vide, hvorfor den hedder Hyacinth?

  God søndag!

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 9. Hvor er den da flot!. Jeg glæder mig også til at se den "i virkeligheden", gerne i rigtig virkelighed, men også på billede hvor den ikke er "dullet" op. Meget smukke farver - og billeder venter jeg på med spænding og forventning.

  SvarSlet