mandag den 2. april 2012

Strikkehjørne..

 ..og mit absolut ynglings. Det hjælper lidt på strikkeglæden, for den er forsvundet for en tid. Så absolut noget nær intet bliver der strikket. Det skal give mening at strikke, og det gør det ikke lige nu. Men inspiration er der nok af, og indkøb af opskrifter og garn...Projekterne står i kø til når det igen giver mening..
 Mit mest brugte stykke strik NOGENSINDE er Camomillasjalet, der hænger her på stolen. Efter næsten hver dags brug i vinter til Endurasian cardigan, er det nu lidt slidt at se på. Jeg strikkede det i DUOs Silke/Merinould samt Isagers Alpakka 1, så det er så blødt og lækkert, som det kan blive.
Jeg er påbegyndt en cardigan til Cecilie str 12 år på pind 7. Det går hurtigt, kan jeg fortælle dig. Snart pakker jeg sammen, for Line skal afleveres i Randers, hun skal holde ferie med bedsteveninden, Cecilie og jeg skal hjem og pakke ud efter week-enden i Gåsehaven, og derefter tager jeg på 10 timersvagt på ynglingsjobbet. Det er faktisk nu, at jeg godt kan lette r....., og komme i gang. Rigtig god mandag til dig:-)

4 kommentarer:

 1. Tak for billeder af strikkehjørnet. Og hvor har jeg det bare på samme måde med Camomille. Mit har også hængt - og hænger stadig - om halsen på mig, siden efteråret gik i gang sidste år. Jeg er i gang med nr. 2, og hvis der ikke var så mange andre projekter at lave havde jeg også været i gang med 3 og 4, for jeg vil gerne have det i mange farver.
  Det er synd for dig, at strikkeglæden er forsvundet. Forhåbentlig kommer den snart tilbage. Godt at jobbet stadig væk hedder "yndlings-" til fornavn.

  SvarSlet
 2. Ønsker dig en god lang vagt på yndlingsjobbet - jeg vil nyde en tiltrængt frinat efter en lang arbejdsweekend.

  Du har ret i at strik skal give mening; hvis ikke man hygger sig og slapper af med det og glæder sig over processen, kan man jo ligeså godt foretage sig noget andet. Der er jo nok at gribe fat i. Og dit skønne strikkehjørne venter jo tålmodigt til du igen for alvor indtager det!!

  Jeps, jeg har det også sådan med mine Camomiller - og et tredie skal snart på pindene.

  SvarSlet
 3. Tak for kig ind i din krog. Min Camomille kommer om skuldrene og bindes på ryggen hver morgen, når jeg tuller rundt i nattøj og langsomt får øjne mellem kaffe kop 1 og 2.
  Jeg håber snart strikkeglæden indfinder sig igen, for det er nu dejligt når den er der.
  God arbejdslyst og god Påske.

  SvarSlet
 4. Min Camomille er ikke kommet på mig endnu, jeg ved ikke hvorfor ?? Måske fordi jeg synes den er for fin til daglig brug ? Den har lige været en tur i Paris og retur uden at være kommet på skuldrene mine.

  Din Camomille ser lækker ud i den farve og sammen med din hønsestrikkede trøje noget nær et fuld endt billed af noget flot der bare passer perfekt sammen.

  Tak for kikket i din køkken med strikkekrogen lige klar til at gribe pindene medens der kan slappes af.

  jeg håber snart du finder meningen med strikkeriet igen.
  Ønsker dig en super påske (det der er tilbage)
  Kh. Lis

  SvarSlet