fredag den 22. juni 2012

Overspringshandling eller bare fantastisk god planlægning?

Planer i ugen var opgaveskrivning onsdag (så var det overstået), male i Gåsehaven torsdag og fredag. Så kom jeg til at se vejrudsigten: sol, sol, regnvejr - og så var det jo ganske let at springe over opgaveskrivning onsdag og male istedet. To hele dage har det taget, og jeg blev færdig (med den ene gavl) igår. 
 Ja, jeg mangler så den anden gavl...
 Nu regner det, og tilbage er kun det, som jeg har udsat og udsat og udsat: opgaveskrivning..
 Den anden halvdel af langbordet ligger psykologi notater, for der bliver terpet til på mandag, hvor Katrine har sidste afsluttende eksamen i psykologi...
 Men hun er ikke mødt op på pladsen, jeg tænker hun lader op med langtidssovning..
1, 2, 3, kom så i gang, Charlotte, det er NU!!

4 kommentarer:

 1. Det var da en god byttehandel, for så fik du jo gjort lidt for familien og noget for dig selv, ihverttilfælde med at hænge med armene ud til siden for lige at nå en enkelt penselstrøg mere.

  Du må igang med at lave opgave. Lav små aftaler med dig selv, med at når du har nået så meget må du .... hmmm, måske strikke, lave mere the eller andet lækkert, så går det vist lettere.
  God week-end til jer, og pøj pøj med datterens psykologi eksamen på mandag.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. Fantastisk, jeg troede jeg var den eneste som havde travlt med opgaver og eksamen fordi min datter klækker som student på tirsdag. Selv har jeg det som om ferien begynder på lørdag når også festen herhjemme er overstået.

  SvarSlet
 3. Ja, hep hep kom i gang og få det overstået :) nå, men det er nu også dejligt at få malet!

  SvarSlet
 4. Åh ja det kan godt være svært at tage sig sammen, når fritiden er knap og der er så meget andet man har mere lyst til her og nu. Her gælder det vist om at hive sig selv op ved håret og få det overstået. Rigtig god arbejdslyst.

  SvarSlet