søndag den 21. oktober 2012

Solen blev ikke sort..

..men smukt var det alligevel. De kolosale skyformationer af stære var kilometer væk, og vi så dem kun på afstand som støvskyer. Vi oplevede dog den ganske særlige stemning ved marsken, mens vi et kvarter i solnedgang ventede spændt på at se fænomenet.
 Vi var heldige, at vi var i selskab med fuglesagkyndige, som var mødt op på samme plads på samme tid. De havde tilmed fint udstyr, så man kunne nærstudere specielle fugle, som vi ellers aldrig ser eller har set nogensinde. Og de fortalte gerne ovenikøbet.

Billederne er taget med iPhone. Jeg har besluttet, at jeg vil ønske mig en ordentlig kamerataske, så jeg gider at slæbe mit kamera med, og så jeg næste gang kan tage de smukkeste billeder. For en næste gang bliver der. Det kan jeg love dig. 

7 kommentarer:

 1. Synes nu at du har fået taget nogle ganske gode billeder, hvor ser det smukt ud, kan godt forstå at det skal opleves igen.

  SvarSlet
 2. Meget smukke billeder. Også uden en ordentlig kamerataske :-)

  SvarSlet
 3. Jeg har også været ude for at se sort sol, men heller ikke med held, desværre. Jeg kommer også tilbage en dag, for det fænomen skal helt sikkert opleves.

  SvarSlet
 4. Jeg synes da de er flotte, dine billeder.
  Mit camera kommer også med, selv om jeg må slæbe, så har host host ikke ondt af dig..... lidt måske. Du må ønske dig en taske i julegave, og lidt mindre af de lækre ting.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 5. Hvor spændende at se! Håber, det lykkes næste gang at få dem til rigtig at klumpe sig sammen foran solen.

  SvarSlet
 6. Ærgeligt i ikke så den sorte sol, jeg bor lige midt i den,i skal nok tilmelde jer til sort sol safari Møgeltønder, de er ret gode til at garantere at i vil være på det rigtige sted.

  SvarSlet
 7. Den iphone tager nu fine billeder:)

  SvarSlet