lørdag den 23. februar 2013

Week-end gæst og kattejammer og så er det bedst at være bag mors strikketøj


Vi er taget på en enkelt overnatning til Gåsehaven. Katrine er blevet hjemme for at fejre 19 års fødselsdag. Den er ikke for forældre, mindre søskende, og husdyr.


Leo er kun en stor teenage hankat, og kun weekendgæst her i Gåsehaven. Her hersker i forvejen en velvoksen hankat, og det er vores indtryk, at Leo er på hans liste over katte, der skal elimineres, og helst så hurtigt som muligt.


De kan se hinanden gennem køkkendøren, og der foretaget flere semi-angreb gennem ruden.


 
Det er en voldsom oplevelse for en teenagekat, der ellers aldrig ser skyggen af en kat, og så er det altså mere trygt i behørig afstand til køkkendøren, og helst bag mors strikketøj.


Hvis du nogensinde har hørt, at det er bekymringsfrit at være katteforældre, ja, så er det ihvertfald ikke mig, du har hørt det fra:-)

3 kommentarer:

 1. Bekymringsfrit-næh,men hyggeligt er det altså at være dyreejer,ser lækkert ud det strik du har på dine pinde-hvad mon det bliver til ??? :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Strikket er baby/børnecardigan fra Susi Haumans hæfte: "Knit for your kid"

   Slet
 2. Jeg tror nu nok, ham Leo skal klare sig - i en tryg favn! Jeg ved godt, jeg har sagt det før, men hvor var det altså bare hyggeligt, at han valgte jer.

  SvarSlet