søndag den 24. februar 2013

Faktaboks..

..til Amber. Og undskyld, jeg kan læse udfra spørgsmålene i kommentarer, at jeg ikke er verdens bedste til det med faktaboks.

Opskrift: Amber af Helga Isager. Er købt som løsopskrift hos Garnshoppen i Hadsund. Her kan man købe de originale opskrifter uden garn. Hvis man køber bogen "Finstickat" af Helga Isager, findes opskriften også her.
Garn: 1 tråd ÅLJ, 1 tråd Isager Alpaca 1, 1 tråd Isager Alpaca 2, 1 tråd Isager Tvinni S. Noget fra lager, noget købt ekstra hos Tøndering strik i Århus. Forbrug af garn har jeg ikke styr på.
Pinde: Nr. 7

Det var vist det..og næste gang skal jeg nok blive bedre til det med faktaboks.

6 kommentarer:

 1. Tak, så fik jeg styr på at opskriften fås i løssalg:-)

  SvarSlet
 2. Tak for info, jeg må indrømme, jeg er heller ikke så god til det med faktabokse. God søndag

  SvarSlet
 3. Hvad er det for noget spændende strik du har gang i i forrige indlæg??? I farver helt anderledes end normalt;-) Fortæl fortæl og så i øvrigt et forsinket, men stort tillykke med Katrine:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for fødselsdagshilsen, den giver jeg lige videre:-) Det er en baby/børne cardigan (til pige) i vævestrik. Den er fra Susie Haumans hæfte: "Knit for your kid".

   Slet
 4. Tillykke med datterens 19 års fødselsdag. ja der behøver vist ikke at være gamle tilstede. Det klares bedst selv.

  Amber er flot uanset om du er dygtig til at lave en garnfakta boks eller ej. Jeg er også meget i tvivl om min svarer til andres forventning.

  Stakkels kat, sådan at få en skræk i livet af tyranen der åbenbart ikke vil deles om kongeriget. Så er det jo heldigt, at din lille kat kun er på visit.

  Kh .Lis

  SvarSlet
 5. superflot !
  og tillykke med datteren :o)

  SvarSlet