søndag den 14. april 2013

Med klubben på søndagsudflugt

Hvis du har set filmen, får du også lyst til at besøge stedet - sammen med alle de andre, der har set den.-) For filmen har skabt reklame for den lille kro i Hvidsten. Det forlyder at der skal bestilles plads flere måneder i forvejen. Derfor meldte vi os til Lions Klubs søndagsflugt til guidet rundtur på Randers Kunstmuseum, og derefter den berømte flæskeæggekage på Hvidsten Kro.
Flere forsøgte at bestille andre ølmærker end Thor, men uden held. På Hvidsten kro serveres kun Thor Pilsner og 2 specialøl, brygget af tidligere brygmester fra Thorbryggeriet i Randers. Joo, de er egnstro i Hvidsten.


Så fik vi det, vi kom for:


Rigtig flæsk som i gamle dage - lidt for levende til mig, men æg og purløg smagte rigtig godt med sød sennep og groft rugbrød - og en rigtig Thor Pilsner! Vil du se flere billeder og opleve historiens vingesus, så se mere her.

7 kommentarer:

 1. Et sted med traditioner - et sted med en historie ud over det almindelige og set i lyset af det kun er få dage siden det har været den 9. april - og så deres berømte æggekage - den tur havde jeg gerne deltaget i. Selv om jeg foretrækker røget flæsk til æggekagen. Dejlige billeder.

  SvarSlet
 2. Fantastisk sted, der har været ramme om nogle meget modige mennesker
  Kan godt lide, de holder sig til egnens øl

  SvarSlet
 3. Jeg besøgte Hvidsten Kro før den blev " kendt" - meget hyggeligt sted og en hyggelig atmosfære! Stedet emmer af historie og man er lidt ydmyg når man træder ind i de små stuer!

  SvarSlet
 4. Kender flere som har besøgt kroen efter filmen, alle har de talt godt om det, flere har været der i forbindelse med forskellige foredrag.

  SvarSlet
 5. Tror også det flæsk var for levende til mig.
  Ville også gerne besøge kroen, så må nok hellere bestille og overraske manden med en efterårs tur til Hvidsteens kro.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Sikke lækkert det ser ud.
  Måske skulle man lave æggekage til aften....

  SvarSlet