torsdag den 30. maj 2013

Er vores lille dreng ikke kommet hjem endnu?

Ja, det er så Steen, der spørger. Vi har spejdet efter ham i 3 dage. Troede så lige i enkelte få øjeblikke, at vi så ham komme, men så var det et blad, der lige kom flyvende, eller en fugl eller en gren...


Og jo, det er os, der savner. Os der bedyrede, at vi aldrig skulle have kat indenfor i hus eller på mejeri. Men så kom Leo i efteråret som en stor killing og ville reddes, og så var vi solgt.. Og vi købte alt udstyr til en kat, ..som vi selvfølgelig gemmer, for man véd jo aldrig...På ½ år er han vokset til, måske er han ude og kigge på andre katte, måske har den stærkt trafikkerede vej taget ham. Måske en ræv eller en anden hankat. Måske har nogen skudt ham. Det var jo det jeg sagde: vi er altså ikke særlig gode til at passe på en kat!

11 kommentarer:

 1. Åh nej altså, håber sådan han kommer hjem igen, sender mange gode tanker fra en katteejer til en anden, ved lige hvordan i har det, vores var engang væk i 1,5 md

  SvarSlet
 2. Tak, jamen så er der måske håb endnu.?

  SvarSlet
 3. Sludder og vrøvl, I har været den perfekte familie for Leo - jeg ved det, for han har været med på hvert et billede du har vist siden han tiggede om husly :)
  Jeg krydser fingre for at han dukker op i god behold XX

  SvarSlet
 4. Krydserfingre for han kommer tilbage, hvis han ikke er kastreret er han sikkert ude og kigge på damer :-)

  SvarSlet
 5. uha kender følesen alt for godt, man savner, man længes, man kigger lange blikke ud af hvert et vindue, man rejser sig for hver en lyd ved døren, og nej ingen misser..... men men men vi har tre hankatte, i alderen 15 år til 10 mdr og de kan sandelig tage nogle lange dage/ uger udenfor i det danske land, lige nu er det vejr for en ungkat til at dyrke sit ur instinkt nemli jagt.... er sikker på at Hr. Leo kommer hjem igen, mæt og veltilpas, kunne han tale vil han fortælle de mest fantastiske jagt/røver historier

  SvarSlet
 6. Tak for de dejlige opmuntrende kommentarer, der er da trods alt håb forude, kan jeg forstå:-)

  SvarSlet
 7. Jeg håber, han finder hjem. Katte kan strejfe omkring flere dage, ikke? Ligepludselig husker han den gode mad og det dejlige selskab, håber jeg.

  SvarSlet
 8. Jeg håber at Leo, bliver træt af damer, og finder ud af hvor besværligt det er, at være sådan på egen hånd. Han dukker nok op igen. Har tidligere hørt om katte, som var "bort rejst" i flere måneder og vupti, så var de hjemme igen.

  God weekend

  SvarSlet
 9. Håber han vender hjem igen, man bliver jo så glad for de dyr

  SvarSlet
 10. Er han kommet?
  Jeg har to katte, hun-katten har også være på valsen tidligere år, men hun er kommet hjem igen. Nu er hun 6 år de er mere ro på hende nu.
  Håber meget at jeres lille dreng returnerer:)

  SvarSlet
 11. En hankat som ikke er kastreret vil ALTID strejfe. Mit råd til jer er at få ham kastreret for så bliver han altid lige i nærheden. Det andet er ikke til at holde ud. Man bliver jo så nervøs for at der er sket noget forfærdeligt.
  Hilsen Rie

  SvarSlet