mandag den 17. juni 2013

Græsenke...

Nu véd jeg, hvorfor det hedder GRÆSenke. 


Mejeristen er på "stuedietur" til Normandiet. Med Danablueforeningen. Ja, det er der noget der hedder:-) De skal studere franske specialiteter, og få inspiration til gavn for alle os forbrugere, der elsker ost. De skal også studere franske vine og kultur og gourmeter, og så skal de networke. Jeg er derfor græsenke en rum tid. Og det gør ikke det mindste.


For jeg véd, at jeg får ham hjem igen, fyldt op med oplevelser, som han gerne giver videre. Måske han har fået en ny idé til osteproduktionen. Måske han kan anbefale en ny fransk specialitet. En god fransk vin?


Vi kan efterhånden se, at han er væk. Der bliver ikke slået græs!


Derfor har jeg hyret Line. Og AA, alias Anders Andersen er også på banen. Han har åbenbart flextid, og skal reparere nedfaldne fliser i mejeriet. Ja, det står så udenfor mit kompetenceområde, det må være mejeristerne, der har bestilt ham:-)4 kommentarer:

 1. Det er vist en studietur jeg også godt gad komme med på ..
  franske oste og vine .. ikke dårligt ;o)

  SvarSlet
 2. Normandiet er stormomsust også om sommeren. Så er sikker på der bliver studeret indendørs på oste og vine. Jeg er stor Danablue tilhænger, så bifalder gerne sådan en studietur, hvis jeg får nye udgaver der kan sammenlignes med Den ægte danske " Rochefort" (ja ja jeg ved godt den ikke må hedde det). Uhm, jeg skal vist have et stykke brød med ost til frokost.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Ærgre mig over ikke at være mejerist, for den studietur lyder spændende. "Når det regner på præsten, så regner det på degnen", så mon ikke han servere udsøgt vin og ost når han kommer hjem?

  SvarSlet
 4. Det er vist ikke nogen dårlig tur. Forhåbentlig har han lidt godt med hjem til dig.

  SvarSlet