lørdag den 15. juni 2013

Jóhanna Maria - Stort Færø sjal


 Opskrift fra Noda. Ændringer er: Jeg har valgt garn fra mit eget lager: Navia Duo. Forbrug ca 250 g. Pinde 6. Jeg har ikke hæklet en kant på, som foreslået i opskriften. Jeg synes det er råt og flot uden.

Opskriften koster 50 kr, og sendes pr. mail. Jeg er ikke helt tilfreds med opskriften, jeg kunne ikke få det til at passe alle steder, men jeg prøvede mig frem og det gik:-) Jeg er tilpas med sjalet, og det er lige sådan et, man tager på en kølig sommeraften på terrassen.

19 kommentarer:

 1. Det ser rigtig dejligt ud og i en farve, der kan bruges til lidt af hvert :)

  SvarSlet
 2. Ja virkelig flot sjal. Godt du kæmpede med den håbløse opskrift. Jeg købte opskrift og garn for år siden,. Opgav at strikke sjalet færdigt da opskriften er fuld af fejl. Kontaktede dem på Færøerne, det var der ikke megen forståelse for. Hvor bliver jeg skuffet/vred når designere ikke udarbejder deres opskrifter ordentligt , og ingen gang gider rette fejl efter henvendelser fra kunder.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det skønt og stort ud - godt du klarede fejlene trods alt :))

  SvarSlet
 4. Rigtig flot færøsk sjal. Er sikker på det kommer til at hænge på skuldrene af dig i alle de lune sommeraftener vi forhåbentlig snart får en masse af.
  Jeg har tidligere lånt en bog på biblioteket med færøske sjaler. Den har en grundopskrift på sjalet og 250 - tror jeg - forskellige hulmønstre. Måske du skulle prøve den til næste gang.

  SvarSlet
 5. Det er vel nok blevet flot.

  SvarSlet
 6. Det ser virkelig, virkelig skønt ud! Dejlig varmt og med en facon, så det bliver siddende.

  SvarSlet
 7. Godt du var stædig og strikkede det færdigt.
  Ja, der er mange fejl i opskriften ;(
  Troede endeligt de var rettet.

  Yt.

  SvarSlet
 8. Fedt sjal!! Godt at du klarede det på trods af en utilstrækkelig opskrift :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er det et lækkert sjal i en skøn farve :-)

  SvarSlet
 10. Det er så lækkert det sjal - har også strikket det og da jeg fortalte sælgeren at der var fejl sagde hun de var blevet rettet og sendte mig et nyt diagram - som heller ikke var i orden :(

  Meget smukt :)

  SvarSlet
 11. Jeg er en af dem, der virkelig har knoklet med det mønster, for jeg vil så gerne eje sjalet. Er glad for at finde ud af, at jeg ikke er den eneste, der ikke har kunnet hitte rede i det. Er der mon nogen af jer, der sidder inde med en viden om, hvor man kan få et mønster/diagram uden fejl..? havde nemlig også hørt, at de var blevet rettet, men kan forstå, at det ikke er tilfældet..

  SvarSlet
 12. Det er superflot. Lækkert og så stort at det kan svøbes omkring en, på en kølig sommeraften. Lækkert.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 13. Dejligt, dejligt sjal, det ser rigtig lunt og lækkert ud.

  SvarSlet