lørdag den 13. juli 2013

Jeg gør tilløb til årets største strikkeprojekt

Jeg har sat farver op  i rækkefølge efter anvisning.


Opskriften er nøje gennemlæst. Udfordring med borten og mønstertilpasning i spidsen, men det tager jeg til den tid...om laang tid:-)


Jeg har spytsplejset efter denne anvisning.


Imens øver jeg mig på Fair Isle teknikken ifølge denne anvisning. (Kjolebluse fra Helga Isager). Jeg synes, at Bodil Munchs anvisning er bedre end Christel Seyfarths, fordi hun viser også hvordan man får "låst" grundfarven, så man er fri for at skifte placering af grundfarve og mønsterfarve på pege-og langefinger.


Økonomisk er det også årets projekt. Jeg vidste, at jeg på et tidspunkt måtte strikke et CS sjal, og i forbindelse med, at hun for eftertiden kun sælger fra egen dør, sælges der ud med rabat fra tidligere forhandlere. Et stort projekt, der kræver stor tålmodighed!

14 kommentarer:

 1. Stor respekt for at du kaster dig ud i det store projekt! Det er virkelig også et flot sjal, så jeg skal nok heppe og vil glæde mig over at følge tilblivelsen :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op, du har min største respekt for at give dig i lag med sådan et projekt :-)

  SvarSlet
 3. Hvor ser det flot ud. rigtig god fornøjelse med projektet, jeg er sikker på at det bliver rigtig godt!

  SvarSlet
 4. wow - det bliver flot. Og spændende at følge :o)

  SvarSlet
 5. Det er et stort arbejde, men det også rigtig sjovt og resultatet bliver fantastisk, og så gør det ikke noget at det tager tid synes jeg, glæder mig til at følge dit arbejde.

  SvarSlet
 6. Madam Munck´s anvisning er super! Stort projekt som man ikke bliver træt af kun lidt utålmodig over, men jeg er sikker på du til slut vil nyde resultatet! Et godt råd: at have lidt slap af strikketøj til det der indimellem, hvor der også skal snakkes. God fornøjelse

  SvarSlet
 7. Mums, der har du noget at glæde dig til, jeg har strikket det, og det bliver så flot

  SvarSlet
  Svar
  1. LIge lidt mere,godt du har været forbi Bodil Munch blog,CS springer lidt over hvor gærdet er lavest med hendes forklaringer,kan se du er rigtig godt på vej med mønsterstrik,men syntes dog ikke du skal lade dig skræmme af sjalets størrelse,når du først er igang er det super hyggeligt at strikke det,det er et godt mønster du har valgt da det ikke består af en masse forskellige mønstre som feks Flora.Husk at springe lidt frem og tilbage i farverne når du ruller op,så det ikke bliver for ens i striberne,det kan godt se lidt ´krøllet´ud når man strikker det,men når det først er vasket og dampet bliver det så smukt det garn.Jeg vil GLÆDE mig til at følge sjalet.Og så er det altså ikke værre med kanten :))den er nemmere at lave når man først sidder med det færdige sjal end når man sidder og kigger på billedet

   Slet
 8. Uha et dejligt indkøb du har gjort!
  Det er jo et stort arbejde, men helt sikkert også hyggeligt. Jeg glæder mig til at følge projektet!

  SvarSlet
 9. Lækkert strik du har givet dig i kast med. Glæder mig til at følge processen, måske kan det give mig modet. Har været lige ved og næste et par gange og har endda været på kursus hos Bodil, men har endnu ikke "turdet" - respekt herfra ;)

  SvarSlet
 10. Wauw sikke et lækkert projekt. Det er et mega stort arbejde, men resultatet er bare helt fantastisk. Jeg må også eje sådan et sjal en dag. Jeg glæder mig til at følge med undervejs. Indtil videre tegner det godt.

  SvarSlet
 11. Det ser rigtig spændende ud, og du har da forberedt dig godt :-)
  Jeg glæder mig til at følge dit projekt . Jeg fik gavekort til et CS sjal til min fødselsdag, så på et tidspunkt må jeg kaste mig ud i det. Det er et utrolig flot sjal du har valgt.
  Jeg har på et tidspunk været på kursus med CS i hendes teknik, men syntes absolut ikke det var enkelt, så tak for dine henvisninger til mere tilgængelige forklaringer

  SvarSlet
 12. Stort arbejde .Stor fornøjelse. God arbejdslyst med det smukke sjal. Du er velkommen forbi min blog; der er også tips til mønsterstrik, lagt ud som PDF filer.

  SvarSlet