søndag den 18. august 2013

Er det godt eller skidt?

Altså, at man glæder sig til hverdagen med børn der er i skole, planlagte arbejdsdage, madplan, indkøb. Nu har vi været i gang i en uge, og de næste uger går det rigtigt løs med forældremøder, fodbold, gymnastiktræning, tandlægebesøg. Jeg skal have en enkelt aftenvagt mandag, og ellers weekendvagt. Så igen 4 fridage i næste uge. Slet ikke så slemt endda. 

Jeg har ovenikøbet holdt forlænget week-end i Gåsehaven, der er så meget at foretage sig (læs "arbejde"), at der kun er strikket 2 omgange på det store projekt. Det har holdt en uges pause, til gengæld blev der strikket i ferien, mens vi kørte Jammerbugten og Himmerland OG Sønderjylland rundt. Så nu mangler jeg "kun" kantborten:-)


Sjalet er blevet for stort til bilkørsel, så på vej hjem ved siden af Katrine i UP'en, må jeg have det "lille" strikketøj. Katrines skytsengel sidder og advarer ved for heftig kørsel, så vipper han frem og tilbage, mens jeg forsøger at stikke næsen helt ned i strikketøjet, og holde min mund.


Det lykkes ikke altid - altså at holde min mund, og så får jeg besked på at koncentrere mig om mit strikketøj, så skal chaufføren nok selv sørge for at køre bilen. Godt jeg har mit strikketøj:-)

13 kommentarer:

 1. nøj altså hvor bliver det blomstrede sjal flot, sikke farver...
  Sådan en skytsengel kunne jeg godt finde på at give mine øgler til deres biler.... og ja det er svært at holde sin mund...."Pas dit Hyacint" plejer det at lyde fra chaufførens mund, år der går kørelærer i mig

  SvarSlet
 2. Det bliver helt fantastisk dit sjal, husk at måle at det er stort nok i højden, det er den som afgør bredden, altså ærgerligt hvis det ikke bliver stort nok

  SvarSlet
 3. Det er virkelig et fint sjal, gid jeg var så god til at strikke med flere farver at jeg turde...

  SvarSlet
 4. Ja hverdagen på godt og ondt har også sine fordele, selv om jeg ikke ubetinget er fan af den de første par uge efter en ferie, der er kalenderen altid fyldt til randen. Dit sjal bliver virkelig smukt.

  SvarSlet
 5. Wau som det er vokset dit smukke sjal!
  Jeg er vild med skytsenglen - godt den kan give tegn når nu du ikke må :))

  SvarSlet
 6. Sikke dog et skønt sjal du strikker og i dejlige farver.
  held og lykke med bilisten!

  SvarSlet
 7. Det er da mægtig smart med sådan en engel! Sjalet bliver ualmindeligt flot. Det er imponerende, at du allerede er nået til borten!
  Pyh - det er hårdt at starte igen. Godt, du har nogle fridage.....

  SvarSlet
 8. Nøj hvor bliver det sjal flot. Alle kender vist til det med bilkørsel

  SvarSlet
 9. Uha ja, man skal passe på med at blande sig i kørslen, ellers kan man hurtigt gå besked.
  Sjalet bliver da helt forrygende flot.

  SvarSlet
 10. Det er et supersmukt sjal du har gang i..

  SvarSlet
 11. Jeg er sikker på det er godt at komme ind i sin normale hverdagsrytme igen; tror de fleste af os har det bedst med det ;)
  Dit sjal er rigtig smukt; glæder mig til at se det færdig.

  Kh Britta

  SvarSlet
 12. Hvor er det et smukt sjal!! Er vild med farverne som er så fine sammen. Håber du må få nogle gode fridage, hvor der bliver tid til lidt strik...:-)

  SvarSlet