søndag den 1. september 2013

Sensommer..

..er det endnu. Sådan foretrækker jeg det, for næste week-end skal vi campere på Bamsebo Campingplads hele week-enden, og så skal der gerne være smuk sensommer og ikke efterår:-) Èn af årets sidste festival miniature, og har du lyst, så tror jeg at der er pladser endnu, se lige her. Hygge, tyroler telt, fællesspisning, musik, Gudenåen, kanosejlads, grill og camping i den gamle brune/beige på godt og ondt. Jeg glæder mig. Men det må godt være smuk sensommer - tak!

Måske som den sensommeraften i august, hvor Line kunne stå ude og klippe mejeristen. Hun har overtaget opgaven, og det gør mig ikke spor. Hun er bedre til det end jeg er.

 
Steen bestiller forskellige længder. Indstilling 5 på toppen, og indstilling 3 midtpå og indstilling 1 nederst. Efterhånden som hårpragten er svundet, bruger vi kun én indstilling, og så til sidst trimmer vi godt ned ved kraven. Men afslør ikke vores lille hemmelighed, vel?5 kommentarer:

 1. Fnis.Det er vist det man kalder frisørens hemmelighed:)
  Og sensommeren skulle komme tilbage efter et par regnfulde dage.

  SvarSlet
 2. Sensommer er det endnu. Jeg accepterer først efterår når det har været jævndøgn ;o)
  og heldigvis er vejrudsigten enig med mig - der kommer flot vejr senere på ugen

  SvarSlet
 3. Håber at vejret bliver perfekt og Bamsebo har jeg camperet på en enkelt gang mens børnene var 8-9 år, vi havde en herlig sommerferie der :-)

  SvarSlet
 4. Jeg skal nok krydse fingre for en god weekend, jeg kan se at i bruger samme klippe trick som jeg bruger når manden min skal studses.

  SvarSlet
 5. Nu er din weekend jo forlængst overstået, men jeg håber du havde en god oplevelse.

  SvarSlet