torsdag den 24. oktober 2013

Jeg er forelsket..

..i denne sport..


..og i denne sport..


Mest tid bruger jeg på det sidste billede, og snart kan jeg fremvise nyt strik:-) Hvis jeg nu boede et naturskønt sted som Mols Bjerge, ville jeg nok dyrke mere af det første billede. Ja, gode undskyldninger kan jeg altid komme på:-)

6 kommentarer:

 1. Ja, det er skønt at dyrke motion. Jeg er lige kommet hjem fra golfbanen, som jo måske ikke får pulsen meget op, men det giver en dejlig og meget lang gåtur samt masser af frisk luft.
  I aften står den på strikkecafe, så jeg følger din trend..........
  Kan du ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Jeg nøjes jeg vist med lidt småløb efter en noget uheldig cykeltur som resulterede i et knust kindben ,jeg vil til gengæld gerne høre hvor jeg kan finde opskrift til den lækre cardigan med farverne du havde med i sidste indlæg,den som vandt endnu en sæson :))

  SvarSlet
 3. Jeg får gjort alt for lidt af begge dele. Men jeg er enig, dejlige cykelture og lækkert strik er noget af det bedste der findes

  SvarSlet
 4. En tur på cykel ud i det blå, er godt for både krop og sjæl....... jeg har en super, super god cykel med 24 gear, men....... er ikke kommet afsted så mange gange som jeg havde håbet.... vi kan vel nå lidt endnu inden vinteren kommer. Det er helt vildt det du når at strikke, det nye ser rigtig spændende ud.

  SvarSlet
 5. Hverdagslykke på sitt beste :))

  SvarSlet