lørdag den 19. oktober 2013

Holder Cumulus?

Cumulus str. M af Anette Danielsen. Fra Strik naturligvis.
Jeg har dog ikke fulgt opskriften til punkt og prikke. Længden holder jo aldrig, så den er forlænget med ca 15 cm. Ved ærmer skulle man strikke rib, jeg har bare strikket mønster helt ud til ærmeåbning.
 
Garnet er 1 tråd Rowan Felted Tweed Aran + 1 tråd Isager Højlandsgarn farve Curry.


 


Egentlig er denne strikket som erstatning for min Endureisn, da Endureisn går ind i 3. efterårssæson. Cumulus står slet ikke mål med hensyn til varme og comfort, så det kan jeg godt glemme!
 
 
 

Så jeg fortsætter lige med at bo i Endureisn denne sæson også:-)

24 kommentarer:

 1. WAU, den er flot.
  Farven er så flot og knapperne lige i øjet.
  Får da helt lyst ;)
  Det er jo 2 skønne garner du har brugt.
  Passede dig strikkefasthed med opskriften ?

  Yt.

  SvarSlet
 2. Tak. Strikkefastheden passede i bredden, men ikke i længden, jeg véd ikke helt hvorfor?

  SvarSlet
 3. Jeg synes, det er en rigtig fon trøje. Jeg kan godt forstå, du tager en sæson mere i Endurreisn, men det er jo ikke slemt at have lidt at skifte med. Jeg synes tweed-garnet gør dig virkelig godt til det enkle mønster

  SvarSlet
 4. De er superflotte begge trøjer. Hvorfor erstatte, de kan da fint supplere hinanden :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er den blevet smuk, og knapper lige så. Vh Lykke

  SvarSlet
 6. Den er vel nok smuk. Meget, meget lækker.
  Der er da vist plads til begge trøjer :)

  SvarSlet
 7. Det er da blevet super fin, men kan godt følge dig med din endureisn , trøjer i glatstrikning er bare mere behageligt at putte sig i, og den er altså fantastisk smuk

  SvarSlet
 8. Den er fantastisk flot til dig, men det behøver jo ikke betyde at den "gamle" ikke kan bruges mere.

  SvarSlet
 9. Den er rigtig flot og har en god længde

  SvarSlet
 10. Den er virkelig flot og sidder perfekt. Lur mig, om ikke den kommer på af og til ;0)
  Kh. Lene.

  SvarSlet
 11. Må tilslutte mig. Den er blevet super flot. Sidder perfekt. Jeg får også lyst til at lave en............

  SvarSlet
 12. Den Cumulus er da bare helt suveræn - men det er den anden altså også. Jeg ville sagtens kunne forlænge den en sæson eller flere ;o) - og supplere med cumulus. Sikken skøn farve ! lækkert garn, og vildt flot snit. Også jeg bliver fristet af den trøje.

  SvarSlet
 13. Jeg synes, din Cumulus ser lækker ud, og er yderst velsiddende. Samtidig må jeg blankt indrømme, at jeg kasserede min egen inden den overhovedet blev færdig, så jeg er nok ikke den rette til at komme med opmuntrende kommentarer;-)

  SvarSlet
 14. Cumulus er bare blevet flot, men jeg forstår godt at den endnu ikke er en cardigan du er flyttet ind i. Ville det evt hjælpe hvis du blokkede den lidt ud så den ikke sad helt så tæt eller er det bærestykket der ikke virker. jeg har samme problem med længde på trøjer men har opdaget i forbindelse med jeg har lavet kostumer til nogle teaterforestillinger, at min ryg er 5 cm længere end gennemsnittets, og så tror da pokker det ikke passer nogen steder hen hverken med talje eller længde. Måske er du ligesådan indrettet

  SvarSlet
 15. Tilslutter mig alle de positive kommentarer. Den er skøn at skue, sidder perfekt på dig og garn og farver er jo perfekte til Cumulus. og knapperne er perfekt valgt. Dog må jeg give dig ret i, at den er mere til pæn end at have på for sjov, men de kan vel supplere hinanden ?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 16. Den er da blevet super flot, lækker farve, lækkert design - smukt arbejde!

  SvarSlet
 17. Hatten af :-) hvor er den blevet flot og fantastisk farve!! Jeg er ikke så kendt med Rowan garnet (udover noget med pris...) men er så vild med din kombination. Uhh den får jeg (også) lyst til at strikke!!!

  SvarSlet
 18. Men den er virkelig flot - der er et meget smukt spil i garnet som matcher knappen fantastisk. Og ja den sidder godt - når nu engang jeg kommer i gang skal den også forlænges :-)

  SvarSlet
 19. Det er sandelig også svært at hamle op med sådan en islandsk drøm! Men din cumulus er blevet utroligt fin. Flot mix af garner!

  SvarSlet
 20. Hold nu fast, hvor er den flot, smuk, lækker, dejlig og sikkert meget, meget mere og så er jeg helt vild med farven ,o) Tillykke med din smukke trøje.
  Og den anden ... den vil helt sikkert altid være et hit ;o)
  kh. Hanne

  SvarSlet
 21. Super flot trøje og lækkert garn :) synes ikke der kan laves sammenligninger - det er begge to skønne trøjer, hver for sig. Jeg har dog en lille forkærlighed til Endureisn, som jeg har været vild med siden den kom frem for nogle år siden.

  SvarSlet
 22. Den er blevet super flot :)
  Håber du alligevel bliver glad for den selvom den anden stadig er bedst
  Kh

  SvarSlet
 23. Nøj, hvor er din Cumulus blevet flot! Håber du bliver glad for den selvom den ikke lever op til hensigten :-)

  SvarSlet