fredag den 13. maj 2011

Morgensysler

Tidlig morgen helt for mig selv kan godt bruges til at hækle et par lapper. Nu forsøger jeg mig. Kaunigarnet changerer i farve, så lapperne bliver forskellige. Egentlig skulle jeg bare lave en hækleprøve, for jeg er helt forelsket i dette, og påtænker at indkøbe garn dertil. Men først en hækleprøve, for en erfaren hækledame, det er jeg ikke.
 Måske lapperne skal filtes lidt, og sættes sammen til et pudebetræk?
 På morgenrunden med Molly, besluttede jeg at få anskaffet nogle flere rodendron - de passer godt her i skoven med det sure jord - og så er de smukke lige nu, hvor nogle blomster er sprunget ud, og nogle er på vej. Dagen lover godt, forude ligger en af de sædvanlige lørdag formiddage med indkøb og en tur i genbrugsen (for Katrines skyld). Senere drager vi nordvestpå, for der er jo Uldfestival i Saltum. Den øvrige familie er ikke begejstrede for uld, men det lykkedes mig at lokke dem med, for der er godt selskab i vente.

10 kommentarer:

  1. Det er så fint, det tæppe. Det var på min ønskeseddel til jul, men kom ikke. Du må have en rigtig dejlig lørdag.

    SvarSlet
  2. Teppet er nydelig. Så lur du er som stikker prøvelapper:-)

    SvarSlet
  3. Det bliver super dit tæppe for Kauni er dejligt at strikke i, og bliver så blødt når det bliver brugt. Jeg glæder mig til at se resultatet, og du ser da ikke ud til at have hækleproblemer! De er fine dine lapper :)

    Rigtig god weekend
    Henriette :)

    SvarSlet
  4. Velkommen på min blog :) Jeg har også meldt mig som fast læser her hos dig. Fine ting du laver og dejlig Oase. Molly er næste mage til den Cocker, vi har haft. Lidt pudsigt. Venlig hilsen Louise

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet