onsdag den 25. september 2013

En lommekaramel...

Jeg har haft travle aftenvagter. På et tidspunkt i går aftes trængte jeg virkelig til lægehjælp. Ikke til mig selv, men til én af mine patienter. Jeg kunne ikke selv klare opgaverne, og var ved at opgive. Det måtte kunne ses, for en sød kvindelig læge trak en karamel op ad lægekittellommen, tilegnet mig, hun syntes nok at jeg trængte. En trøst, men endnu bedre, vi fik løst smerteproblematikken i samråd, og resten af aftenen i går gik som smurt. Hvad en lille lommekaramel kan gøre:-)


 I week-enden var vi på firmatur med Mammen Mejeri til Mols Bjerge og Ebeltoft. Udsigten fra Hotel Ebeltoft strand, hyggelig samvær, mountainbike i Mols Bjerge med naturvejleder og strøgtur i Ebeltoft lørdag formiddag.
Sådan nogle lommekarameller må der godt komme flere af:-)

3 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå. Lægen har nok også trængt til en lommekaramel på et tidspkt. og har derfor lært at metoden gør en super forskel.

  Dejlige billeder fra Ebeltoft, vi har også været der for snart en del år siden.

  Håber du snart får tiden til at slappe lidt af igen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Ja, og denne skønne by nyder jeg hver dag - bor lige op af "hovedgaden" ved blinklyset - med altanudsigt til masterne på Fregatten, og kik til Mols udenfor min hoveddør. Har iøvrigt boet på skønne Mols i 22 år, og før den tid 17 år i Ebeltoft, som jeg nu er vendt tilbage til,
  Flyttede hertil med mine forældre i 1965, da min far skulle sejle som skipper på den ny-oprettede Mols-Linien, og har ikke fortrudt eet sekund - elsker at være her.
  Håber du har lyst til at komme igen.
  Mange hilsener fra Diana

  SvarSlet
 3. Lomme-karameller kan virkelig hjælpe!

  SvarSlet